ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה עציצים אפשר לשים בכלוב להנאת התוכי?
מנהל: מפקחים
איזה עציצים אפשר לשים בכלוב להנאת התוכי?
שלום
יש לי זוג קוואקרים עובד בכלוב של 3 מ"ר שנמצא בבסיס שלי איפשהו בשפלה והכלוב נמצא שם בטבע בין עצי שיטה.
אני חשבתי לשים בו עציצים שישמשו למאכל של הזוג שיהיה להם אוכל טרי לאכול במקרה הצורך ובין היתר בגללל שיש מס' ימים שלמים שאני לא רואה אותם (חמשושים בד"כ) והם לא מקבלים אוכל טרי בימים האלו (אני שם להם כמות של אוכל שמספיקה להם)
הם אוכלים תערובת גרענים (שרובה גרעני חמנייה) ופירות.
רציתי לשמוע הצעות לכל מיני סוגי עציצים שאפשר לשים בכלוב כדי שהם יאכלו ממנו.
בעקרון שמעתי על רג'ילת הגינה ופלפלים אם יש לכם עוד רעיונות ספרו לי בבקשה על זה.
יש לי זוג קוואקרים עובד בכלוב של 3 מ"ר שנמצא בבסיס שלי איפשהו בשפלה והכלוב נמצא שם בטבע בין עצי שיטה.
אני חשבתי לשים בו עציצים שישמשו למאכל של הזוג שיהיה להם אוכל טרי לאכול במקרה הצורך ובין היתר בגללל שיש מס' ימים שלמים שאני לא רואה אותם (חמשושים בד"כ) והם לא מקבלים אוכל טרי בימים האלו (אני שם להם כמות של אוכל שמספיקה להם)
הם אוכלים תערובת גרענים (שרובה גרעני חמנייה) ופירות.
רציתי לשמוע הצעות לכל מיני סוגי עציצים שאפשר לשים בכלוב כדי שהם יאכלו ממנו.
בעקרון שמעתי על רג'ילת הגינה ופלפלים אם יש לכם עוד רעיונות ספרו לי בבקשה על זה.
Re:
[quote="316";p="9548"]אולי תעלה תמונה של בית הגידול שלך בצהל על זה נאמר "כול הכבוד לצהל " החילים היום מנצלים כול שניה בבסיס חחחחחחחחחחח[/quote]
בבקשה (הזוג בתא - הם ביישנים):

זה הנוף שלהם :

בבקשה (הזוג בתא - הם ביישנים):

זה הנוף שלהם :

Re: איזה עציצים אפשר לשים בכלוב להנאת התוכי?
כל הכבוד על הרעיון, התוכים נמצאים בחורש טבעישזה מקסים בעיני, אבל צר לי לאכזב אותך. לא תוכל לגדל
שום עציץ בתוך הכלוב. הקווקרים לא יתנו לצמח להתפתח
ובנוסף כל צמח צריך שמש ישירה כדי לצמוח. אם אתה מספק
להם ירקות ופירות במשך מספר ימים בשבוע, אין לך צורך לדאוג
בהצלחה בהמשך.

Re: איזה עציצים אפשר לשים בכלוב להנאת התוכי?
איזה יופי,איזה נוף,אני הייתי מוכן לגור במקום כזה
זה היה רעיון נפלא להעביר אותם למקום כזה

זה היה רעיון נפלא להעביר אותם למקום כזה