ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא רואה את הביצים של הציפורים
מנהל: מפקחים
לא רואה את הביצים של הציפורים
שבוע טוב אני לא רואה את הביצים שהנקבה הטילה ואין לא מיסביב ולא על התחתית יכול להיות שהם אכלו את הביצים או משהו? עכשיו לזוג השני יש גם ביצים והם כיסו אותם לגמרי בחומר קינון והנקבה כימעט לא דוגרת הם ממש לא יודעים להיות הורים מה אני יעשה כידי שהיא תידגור? בקצב הזה לא יהיו לי גוזלים
Re: לא רואה את הביצים של הציפורים
שבוע טוב שרי,
כנראה שהביצים נאכלו, זה קורה .
בקן שבו הביצים מכוסות תוציאי מעט מהחומר קינון ותחשפי את הביצים, אל תוסיפי חומרי קינון יותר.
צריך סבלנות, לא תמיד זה מצליח בסבב הראשון ולא תמיד בשני, תהיי סבלנית אין ברירה אחרת.
בהצלחה בהמשך.
כנראה שהביצים נאכלו, זה קורה .
בקן שבו הביצים מכוסות תוציאי מעט מהחומר קינון ותחשפי את הביצים, אל תוסיפי חומרי קינון יותר.
צריך סבלנות, לא תמיד זה מצליח בסבב הראשון ולא תמיד בשני, תהיי סבלנית אין ברירה אחרת.
בהצלחה בהמשך.
היי יכול להיות שהיו להם עוד ביצים? או שהם לא יעשו יותר תודה

את מתכוונת עכשיו במיידי? אם היא סיימה להטיל את הסבב של הביצים היא תטיל שוב סבב נוסף , יתכן שתוך פחות מחודש יהיו שוב ביצים אבל קשה לקבוע במדיויק, הכל תלוי בציפורים .
לזוג השני יש 3 ביצים והנקבה בכלל לא דוגרת האם אפשר לעשות משהוא? כי חבל לי עלהם היא לא ניכנסת בכלל לדגור אני לא יודעת למה
בכל אופן תודה רבה
בכל אופן תודה רבה
אי אפשר לעשות כלום, פשוט תוציאי את חומרי הקינון שמכסים את הביצים ותחכי, יתכן שהיא לפתח תחליט שהיא דוגרת ויתכן שתצטרכי בשלב מסויים פשוט להשליך את הביצים ולהמתין לסבב הבא, זה קורה לעיתים קרובות ובמיוחד בהטלות הראשונות, אל תקחי קשה או תתאכזבי, זה חלק מהגידול ויהיו שוב ביצים .
בהצלחה.
בהצלחה.
איך אני ידע מתי להוציא את הביצים? ומה לעשות איתם אן לי לב ליזרוק
כמה זמצן עבר ממתי שהוטלה הביצה האחרונה? אם עברו שישה ימים תזרקי, הביצים כנראה לא פוריות וגם אם כן אין בהם התפתחות של גוזל כי הם לא קיבלו חימום, האם את רואה זיווגים?
איזה סוג מדובר?
לפני שהיו להם ביצים הם היזדווגו הרבה פעמים אני יתן לה עד מחר זמן בעסה לפחות זוג אחד שיביא ביצים אין לי מזל איתם
אלי תודה רבה על הסבלנות