ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נימצאה ארה בחיפה
מנהל: מפקחים
נימצאה ארה בחיפה
נימצאה היום ארה B&G חופשיה בחיפה. הלכתי לטייל עם הכלבה ברחוב פיתאום נחתה על כיסא לייד חנות מכולת ארה B&G מדהימהה ביופיה.
קיצר צילמתי אותה וגם סירטון מיצטער על האיכות אבל חפיף. מי שמזהה של מי הארה על ידי הטבעת שהייתה על רגלה, מי שאומר את המיספר שלה והפרטים יקבל אותה חזרה .
סירטון
http://www.youtube.com/watch?v=SOSiFBGlHa0
תמונה
קיצר צילמתי אותה וגם סירטון מיצטער על האיכות אבל חפיף. מי שמזהה של מי הארה על ידי הטבעת שהייתה על רגלה, מי שאומר את המיספר שלה והפרטים יקבל אותה חזרה .
סירטון
http://www.youtube.com/watch?v=SOSiFBGlHa0
תמונה

Re: נימצאה ארה בחיפה
דניאל אולי זאת הארה של הבחור שהסתובב עימה ברחוב וצילם תמונות?
הסירטון נראה כאילו נלקח מתוכנית התחקירים של כלבוטק.
הסירטון נראה כאילו נלקח מתוכנית התחקירים של כלבוטק.
מה עשית עם הארה? מקווה שלקחת תחת חסותך ולא השארת אותו ברחוב??
נ.ב.
למה לי לא קורים דברים כאלה
זה חוסר מזל
נ.ב.
למה לי לא קורים דברים כאלה

זה חוסר מזל

צריך לדעת איפה להסתובב אווה,בקיבוצים ובמושבים אין אקשן וכי מה יש לארה לחפש במקומות כאלה?
מילא אם היית יוצאת עם זאזולינה (מסרקת אותה קצת) לסיבוב הופעות באיזור יתכן שהייתה מצליחה לפתות
איזה בלו & גולד.
מילא אם היית יוצאת עם זאזולינה (מסרקת אותה קצת) לסיבוב הופעות באיזור יתכן שהייתה מצליחה לפתות
איזה בלו & גולד.

אוולינה, את לא שמה לב שהסרטון לקוח מ"עולמו של וולט דיסני - עולם האשליות והפנטזיה"?
אני מניחה שהארה שייכת לבעלי החנות.
דניאל, הקדמת בתשעה ימים את האחד באפריל.
אני מניחה שהארה שייכת לבעלי החנות.
דניאל, הקדמת בתשעה ימים את האחד באפריל.

אביבוש הנון שלי , כי את הסרטון לא ראיתי, ורק חשבתי שזה היה יותר מתאים ל-1 באפריל.
חוץ מזה למה לא לקטר שלאחר נופל משהו מעניין ולי לא
שנעבור את השבת בלי שבץ

חוץ מזה למה לא לקטר שלאחר נופל משהו מעניין ולי לא
שנעבור את השבת בלי שבץ

חוסר אחריות פשוט לעזוב אותה כך על הכסא..