ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בריבוי כנרים
מנהל: מפקחים
שאלה בריבוי כנרים
שוב פעם הבצים לא פוריות! (פעם שלישית).
האם להשאיר את הקן הבנוי או לתת להם לבנות מחדש?
להשאיר את הזכר עם הנקבה או להפריד אותם לכמה ימים?
הנקבה הטילה לפני שמונה ימים מתי היא אמורה להטיל שוב?
האם להשאיר את הקן הבנוי או לתת להם לבנות מחדש?
להשאיר את הזכר עם הנקבה או להפריד אותם לכמה ימים?
הנקבה הטילה לפני שמונה ימים מתי היא אמורה להטיל שוב?
Re: שאלה בריבוי כנרים
אני מצטער אבל אני חייב לשאול , האם יש לך זכר ונקבה בביטחון מוחלט?
אגב אם הנקבה הטילה לפני שמונה ימים אתה לא נחפז להגיע למסקנה שהביצים אינן פוריות?
אגב אם הנקבה הטילה לפני שמונה ימים אתה לא נחפז להגיע למסקנה שהביצים אינן פוריות?
הם זכר ונקבה בוודאות.
בבדיקה של הבצים הם שקופות לגמרי
בבדיקה של הבצים הם שקופות לגמרי
האם האמא דגרה עליהם ברציפות?ואם כן כמה ימים?
כן היא דגרה ברציפות מההטלה של הביצה הראשונה מידי פעם עד שהיא הטילה את הביצה הרביעית והיא התחילה לדגור ברציפות עם הפסקות של אוכל בלבד. במשך 8 ימים.
אם לאחר 8 ימי דגיחרה אינך רואה סימנים של נימי דם והביצה ריקה לחלוטין אזי נראה שהביצים אינן מופרות.
אני הייתי נותן עוד יומים שלושה ליתר ביטחון לפני שהייתי מוציא את הביצים ובודק שוב.
אני הייתי נותן עוד יומים שלושה ליתר ביטחון לפני שהייתי מוציא את הביצים ובודק שוב.
כבר מאוחר מידי.
הודה לך אם תענה על השאלות בתחילת הנושא.
הודה לך אם תענה על השאלות בתחילת הנושא.
אני מבין שקיבלת כבר החלטה וזרקת את הביצים, זה בסדר, אני זהיר במקרים כאלו ומנסה לוודא בביטחון חלילה שלא יגרם נזק.
לגבי שאלותיך,
אני לא יודע באמת כמה זה משנה כי הם יתחילו לפרק ולבנות בעצמם, אפשר אולי לפרק או להוציא באופן חלקי ולהשאיר מעט.
כיצד הם היחסים בין הזכר לנקבה? אם הם מתנהגים בצורה טובה ונראה שהקשר בסדר ללא מריבות ותקיפות תשאיר, אני מבין שבמקרים
האחרים הפרדת ביניהם והתוצאות לא היו טובות.
במידה ולא תהיה התקדמות והנקבה לא מתחילה לבנות את הקן או שאתה רואה מריבות תפריד שוב.
לגבי הטלה חוזרת, לרוב זה מהיר אם התנאים טובים ומאפשרים.
אני מבין את התסכול, אני לא יודע להצביע על בעייה ספציפית , אם ישנם רעיונות או שמישהו חושב שיש לעשות אחרת ממה שהצעתי אשמח לשמוע.
האם אתה רואה זיווגים?
לגבי שאלותיך,
אני לא יודע באמת כמה זה משנה כי הם יתחילו לפרק ולבנות בעצמם, אפשר אולי לפרק או להוציא באופן חלקי ולהשאיר מעט.
כיצד הם היחסים בין הזכר לנקבה? אם הם מתנהגים בצורה טובה ונראה שהקשר בסדר ללא מריבות ותקיפות תשאיר, אני מבין שבמקרים
האחרים הפרדת ביניהם והתוצאות לא היו טובות.
במידה ולא תהיה התקדמות והנקבה לא מתחילה לבנות את הקן או שאתה רואה מריבות תפריד שוב.
לגבי הטלה חוזרת, לרוב זה מהיר אם התנאים טובים ומאפשרים.
אני מבין את התסכול, אני לא יודע להצביע על בעייה ספציפית , אם ישנם רעיונות או שמישהו חושב שיש לעשות אחרת ממה שהצעתי אשמח לשמוע.
האם אתה רואה זיווגים?
בהנחה שהם זוג וודאי תוודה שהמקל שהם עומדים עליו יציב מאוד אחרת בזיווג לא יהיה מגע טוב
ואז גם הביצים יהיו לא פוריות ,תוודה שיש להם סידן ושהם אוכלים כדי צורכם ושלא יחסר ומזון טוב,
תן להם את הזמן שלהם והטבע יעשה את שלו ,ואים זה יקרה שוב אז תחליף זכר יתכן שהוא עקר
זה במיקרים קיצוניים בלבד ,וגם אל תמהר לזרוק ביצים רק לאחר 10-12 ימים תזרוק ,

ואז גם הביצים יהיו לא פוריות ,תוודה שיש להם סידן ושהם אוכלים כדי צורכם ושלא יחסר ומזון טוב,
תן להם את הזמן שלהם והטבע יעשה את שלו ,ואים זה יקרה שוב אז תחליף זכר יתכן שהוא עקר
זה במיקרים קיצוניים בלבד ,וגם אל תמהר לזרוק ביצים רק לאחר 10-12 ימים תזרוק ,

לא יוצא לי לראות זיווגים.
יש שעות מסויימות בהן הם מזדווגים ?
יש שעות מסויימות בהן הם מזדווגים ?