ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תכירו את יוני...וגם שאלה
מנהל: מפקחים
תכירו את יוני...וגם שאלה
יוני הוא גוזל של יונה שהגיע אלינו יחד עם אחיו לפני שבועיים אחרי שמישהו זרק אותם ביחד עם הקן שלהם מהחלון שלו, ואנחנו ריחמנו עליהם ולקחנו אלינו.
האח לא שרד את המעבר אבל הבן שלי האכיל את יוני עם מזרק ומאז הוא גדל בקצב מטורף.
השאלה היא כמובן איך גומלים אותו ? מה נותנים לו לאכול? תערובת עופות? תערובת תוכים?
ואח"כ, האם אפשר לשחרר אותו והוא יסתדר בחוץ?
נשמח לתשובות.
תודה.
האח לא שרד את המעבר אבל הבן שלי האכיל את יוני עם מזרק ומאז הוא גדל בקצב מטורף.
השאלה היא כמובן איך גומלים אותו ? מה נותנים לו לאכול? תערובת עופות? תערובת תוכים?
ואח"כ, האם אפשר לשחרר אותו והוא יסתדר בחוץ?
נשמח לתשובות.
תודה.
קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
Re: תכירו את יוני...וגם שאלה
יפה
תערובת ליונים, יש בכל חנות,
תערובת ליונים, יש בכל חנות,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
כל הכבוד לכם משפחת זהבי 
בדיוק כמו שחשבת, כרגע מוקדם מעט, בטבע הגמילה מתחילה ברגע שהיונה מתחילה לעוף, היא מתעופפת אחר האם שמראה לה כיצד למצוא את הזרעונים ומזונה, ברגע שהיונה תהיה ממש מנוצה (האמת שאפשר גם קודם)תפזר דוחן, זרעונים מעט לחם רטוב ,תערובת מוכנה ליונים וכו'. היא יכולה להיות משוחררת היא תישאר בסביבה בתנאי שאין חתול רעב לידה שמסכן אותה. כדאי להקפיד בעניין חתול משוחרר מאחר והיא עוד עלולה לא לפחד ממנו אם היא מרגלת לנוכחותו ורואה שאתם
לא מראים סימני לחץ ופחד.

בדיוק כמו שחשבת, כרגע מוקדם מעט, בטבע הגמילה מתחילה ברגע שהיונה מתחילה לעוף, היא מתעופפת אחר האם שמראה לה כיצד למצוא את הזרעונים ומזונה, ברגע שהיונה תהיה ממש מנוצה (האמת שאפשר גם קודם)תפזר דוחן, זרעונים מעט לחם רטוב ,תערובת מוכנה ליונים וכו'. היא יכולה להיות משוחררת היא תישאר בסביבה בתנאי שאין חתול רעב לידה שמסכן אותה. כדאי להקפיד בעניין חתול משוחרר מאחר והיא עוד עלולה לא לפחד ממנו אם היא מרגלת לנוכחותו ורואה שאתם
לא מראים סימני לחץ ופחד.
לדעתי מיותר לקנות ליונים אוכל תתן שאיות:לחם רטוב, אורז, ירקות שנשארו , קליפות של אבטיח, ספגטי, חמין או כל דבר אחר שיש לך
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
לי הייתה פעם יונה אבל לקחתי אותה אליי בגיל שנה שנה וחצי היא נכנסה לבית של השכנה ואחד הנערים מהבתים שליד הוציא אותה ללובי ואימצנו אותהוהתוכים קיבלו אותה יפה[יונה טווסית לבנה שלג] היא הייתה יודעת איפה הדואר הייתה באה איתי לסופר על הכתף ממש תוכי האכלת יד רק ללא כנפיים גזורות אחרי שבועיים וחצי שישנה בכלוב והיייתה משחקת בבית התחלנו לשחרר אותה בנינו לה ביתן על הווליר עם אוכל ומים והיא הייתה ישנה שם .
תמיד תשאיר לה אוכל ומים בקערות שיהיה לה היא תסתדר תחכה ביום שתראה אותה מנשנת תידע שיש ללה יומיים שלושה עד סיום הגמילה . ואתה יכול לסחוט לה לחם ללא טיפת מים אחרי שסחטתה אותו תגיש לה או דוחן ואחי תיזהר יש להם קרציות את שלי ריססנו תרים לה את הכנפיים יש כאלה זבובים ענקיים
תמיד תשאיר לה אוכל ומים בקערות שיהיה לה היא תסתדר תחכה ביום שתראה אותה מנשנת תידע שיש ללה יומיים שלושה עד סיום הגמילה . ואתה יכול לסחוט לה לחם ללא טיפת מים אחרי שסחטתה אותו תגיש לה או דוחן ואחי תיזהר יש להם קרציות את שלי ריססנו תרים לה את הכנפיים יש כאלה זבובים ענקיים

תעדכן