ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה שאלות בקשר לכלוב ועוד כמה דברים...
מנהל: מפקחים
Re: כמה שאלות בקשר לכלוב ועוד כמה דברים...
אני מציע שתנסה לשתף את אביך וביחד תנסו להגיע עם התוכי למצב שהוא יעלה לך על היד מבלי לנשוך, כתבת שהתוכי מחובר לאביך יותר ולכן כדאי שאביך ירים את התוכי ויעביר לך אותו אל היד , אילוף וטיפול בתוכי מצריך הרבה סבלנות וידע, צריך להבין למה התוכי מתנהג כך על מנת לשנות את המצב, האם הוא חושש ממך? האם הוא לא רוצה לחזור לכלוב ומפחד שתחזיר אותו ? יתכן אפילו שהוא הפך את הנשיכות למין משחק והוא נהנה לראות את התגובות שלך . כדאי שתנסה בעזרת אביך ואחרים מדוע התוכי מתנהג כך, יתכן שתמצא את התשובה לבד ויתכן שאביך יגלה מה קורה, כשנדע מה הבעייה נוכל לנסות ולפתור אותה.
אני לא חושב שאפשר לגלות מה הסיבה הוא שונא אותי ואני לא יודע למה>.
למשל בתוכי הקודם שלי התנהגתי אותו דבר והייתי קשור אליו מאוד!
ואז הוא מת וקנינו את התוכי הזה והוא שונא אותי
למשל בתוכי הקודם שלי התנהגתי אותו דבר והייתי קשור אליו מאוד!
ואז הוא מת וקנינו את התוכי הזה והוא שונא אותי
אי אפשר להשוות בין תוכי לתוכי, לעיתים האופי שונה והתנאים שונים, התוכי הזה גם לא נמצא אצלכם הרבה זמן ויתכן שהוא לא הוחתם כל כך טוב , אבל להגיד שהוא שונא אותך זה לא מדוייק, כאמור ישנם הרבה מאוד סיבות להתנהות של תוכי בצורה כזאת , אם תקרא את המאמר הבא בעניין תוכי נושך אולי תוכל להתקדם מעט עם התוכי ולדעת כיצד לגשת אליו ומה כן לעשות ועל מה לוותר.
שינוי התנהגות של תוכי נושך.
שינוי התנהגות של תוכי נושך.