ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

משהו שאני רוצה להגיד בקשר למכירת גוזלי ג'אקו.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: משהו שאני רוצה להגיד בקשר למכירת גוזלי ג'אקו.

שליחה על ידי uzibu »

אני לא שוכח. כמו שאמרתי ישנם אנשים שנותנים גם בחינם (גם אני נתתי לא פעם). אבל הדיון כאן על מכירה של גוזלי ג'אקו ולא מסירה או מכירה במחיר סימלי כי לא ניתן לגדל יותר או כי לא רוצים.

ואני מצטט דוגמא ממה שנכתב:
7818 כתב: ראיתי מישהו שמוכר גוזלי ג'אקו מוחתמים על כופתיות וחברותיים ממש + תעודות + בדיקת מין ב 550 ש''ח !!!!
ולכן במקרה הספציפי הזה אני לא מסכים.

דודפור, גוזל שנמכר באזור-2000 שקל לא חייב להיות חולה, אבל הסיכוי שיהיה איכותי נמוך הרבה יותר (יבוא? \ החתמה בגיל מאוחר\בדיקות?). אם מדובר במכירה קבועה אני הייתי מאוד נזהר. בטח שלא נדבר על המחירים שציינת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
GuyG
ביצה
ביצה

שליחה על ידי GuyG »

אני התייחסתי למקרים המיוחדים שדורפור ציין "היו אנשים שרצו לתת גוזלים בני חודש - חודשיים רק בגלל שהם רצו לתת אותם לבית חם יותר מאשר שהם לא רוצים אותם" ולכן אמרתי שלכל כלל יש יוצא מן הכלל...
מיותר לציין שאנו בראש אחד בנושא.
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

אכן כן.
תמונה
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נראה לי מיותר להגיב לאור התגובות אבל בכל זאת.

כנראה שישנם הרבה שלא מצליחים להבין כמה באמת צריך להשקיע כדי לקבל תוצאות. ישנם כל כך הרבה שלא מבינים שקשה בשלבי ההתפתחות הראשונים לדעת כמה הושקע בתוכי. אפילו בין המגדלים עצמם ישנם הבדלים מהותיים ברמת הגידול וההשקעה.
אי אפשר להשוות הוצאת גוזל ג'אקו מנוצה ההורים (כן, כן מנוצה ומטובע אצל ההורים) לבין גוזל שמגיל יום בקע במדגרה הואכל 18 שעות ביממה כל שעתיים בשבוע הראשון ולאחר מכן 6 ארוחות וכן הלאה.

ישנם מגדלים שחוסכים במזון ומדלגים על ארוחות, מתפשרים על סוג הדייסה במטרה לחסוך עוד כמה שקלים. האם כל זה לא פוגע בהתפתחות הגוזל? ובכן מחקרים מוכיחים שחוסר תזונתי , גדילה עם ההורים עד לגיל ניצוי חוסר יחס וכו' הם הגורם העיקרי לבעיות התנהגות מצד התוכי בשלבים מתקדמים יותר.

אנשים שמגיעים למשל לרכוש ממני יודעים מה הם מקבלים ועל מה הם משלמים.
הרוכשים מקבלים גוזל שהואכל מגיל יום וראה אותנו כהוריו ולא תוכים. הרוכשים מקבלים אפשרות לעיין בבדיקות שנעשות בבית הגידול באופן שוטף ובבדיקות מידגמיות מהגוזלים כמעט בכל סבב.
הרוכשים מקבלים מעקב של הגוזל ע"י תמונות ספציפיות של הגוזל מרגע הבקיעה ועד לגמילה.
מאמרים בנוגע לקבלת התוכי בבית וכיצד להתנהג עימו בימיו הראשונים, תזונה , מקלחות ועוד. הכל על גבי דיסק.
הרוכשים מקבלים הדרכה שאורכת כ 45 דקות במקום. ליווי טלפוני ובתיבה הפרטית באופן צמוד ויום יומי (לעיתים גם מספר פעמים ביום למי שחש חוסר ביטחון).
הרוכשים מקבלים גוזלים שבקעו אצלי מהזוגות שלי בלבד!לא נכנסים אלי גוזלים ממקורות אחרים ואיני מאכיל גוזלים שרכשתי כדי למכור.
כל הגוזלים אך ורק מבית גידולי הסגור והסטרילי.
התוכים מטובעים בטבעות תקניות ולא חתיכות אלומיניום שחתכו מצינורית וחסכו עוד 4ש"ח (גם כאלה יש) ושעוברים לאחר מכן את פרק הברך לכיוון השוק כי הן גדולות מידי.
בקיצור מקבלים גוזל שהושקע בו המירב וגידולו זה העיסוק המרכזי שלנו.
על כך אנשים מוכנים לשלם עוד כמה מאות שקלים מבלי להתווכח. כי אנשים יודעים איכות מהי.

עכשיו, כל השאר והם לא מעטים שמחפשים מציאות מבינים מהר מאוד שאין להם עם מי לדבר או להתייעץ כי לאחר טלפון או שניים קרוב לוודאי שלא יענו להם יותר. לאלה אני מוכן לעזור על גבי האתר באהבה ללא קשר מהיכן קנו.
לגבי חולים/מתים וכו'. לצערי כתוצאה מפעילותי באתר פונים אלי לא מעט שניכוו ברותחין, תוכים שנפלו ומתו, תוכים שהתבררו כחולים במחלות סופניות, תוכים עם בעיות חמורות בזפק כתוצאה מהאכלות לא מקצועיות ועוד. אנשים אלו עברו שיברון לב, לא פעם מספרים לי על ילדים במשפחה שמתייפחים ומתאבלים על מות התוכי שכל כך חיכו לו ויש לא מעטים כאלה.

לסיכום, אדם שישקיע את כל כולו כדי לגדל גוזלים בריאים חברותיים לא ימכור אותם במחיר הפסד ובטח שלא במחירים מגוחכים
כמו שצוינו כאן.

מי שמעוניין לרכוש חבר לחיים, חיית מחמד שתלווה אותו שנים ארוכות יודע להיכן לפנות. לאנשים אלו אני מוכר ברצון ושימחה מאחר ואני יודע שלגוזלים שלי מגיע בית טוב. לאחרים אני לא מוכר ואני גם מודיע להם מיד כשהשיחה מתחילה לגלוש לכיוונים שציינת כאן.

הוספתי סרטון להנאתכם. הסרטון מראה שתהליך ההאכלה אינו כדי להחזיק את הגוזל בחיים עד לגמילה (והמבין יבין).
תהליך ההאכלה כולו צריך להיות מהלך שיגרום לגוזלים להבין שהם חלק מאיתנו, שהם אהובים ולפתח עימם תקשורת מגיל צעיר.

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3535855-.html
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי aliav56 »

ועוד דבר קטן שלא נכתב כאן אבל מתברר שזאת תופעה של אנשים לא ישרים (נוכלים) אז כך -
אנשים מפרסמים ביד 2 למכירה ציפורים או תוכים מסוגים שונים במחירי ריצפה ואז אתה
ממהר להתקשר כדי לרכוש לפני האחרים ומתברר לך שהציפורים נמכרו כבר איזה חוסר מזל .
אבל הדבר חוזר על עצמו כמה פעמים ללא ידיעה שזה פירסום מכוון .
טוב אתה ממשיך הלאה ורוצה למכור את הציפור/תוכי שלך ואז אתה מקבל טלפון מבחור
שרוצה לקנות אותם וכרגיל אתה מסביר את המצב וגם אומר לו את המחיר שאתה דורש
והינה הוא מתחיל למה כזה יקר תסתכל ביד 2 מוכרים יותר בזול וכזה וכמובן אתה לא
מתפשר הוא סוגר הטלפון ולאחר זמן מה מישהו אחר מתקשר וגם הוא כמו הראשון מתלונן
עד שאתה חושב שבאמת יקר ואתה מתפתה להוריד מחירים וכאן הם שוב בתמונה לקנות
בזול להרוויח יותר - מסתבר שיש הרבה מגדלים שחוו את הדברים הללו ומעלים את הנושא
בשיחות עים מגדלים חברים שונים .בקיצור שיטה של נוכלים לעבוד על אנשים .
אני בדעתי כמו אלי מי שמוכר בזול לא בהכרח שזה באמת בזול ויש לשים לב לדברים הללו
ובכלל האים הפירסום הוא אמיתי ולא סיפורי סבתה של שמעתי רק כדי לנסות להשיג בזול ...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”