שלום,
יש לי שאלה
איזה שיטה יותר עדיפה לגידול תוכים לרבייה (איך יותר עדיף לגדל זוגות תוכים כדי שיתרבו)
למשל לי יש זוג ג'אקו איך עדיף לגדל אותם באזור כמו מרפסת כאשר יש להם קצת שמש אבל גם קצת רעש או כמו בחוות תוכים במקום סגור ברובו (קצת אור) עם איוורור ובשקט?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקום גידול תוכים לרבייה-שאלות
מנהל: מפקחים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: מקום גידול תוכים לרבייה-שאלות
תוכים יתרגלו לרעשים, אם זה מכוניות, נביחות של כלב וכו'. מצד שני אם זו מרפסת שעוברים בה אנשים זה בהחלט דבר שמפריע.
בחוות מגדלים את התוכים במקומות סגורים מכמה סיבות, בין הסיבות העיקריות זה הגנה על התוכים מגניבות וכמה שפחות מגע עם מבקרים.
בחוות מגדלים את התוכים במקומות סגורים מכמה סיבות, בין הסיבות העיקריות זה הגנה על התוכים מגניבות וכמה שפחות מגע עם מבקרים.
אם אתה רוצה לגדל זוג לרבייה תגדל בכלוב ריבוי מתאים לסוג התוכי עם תא הטלה ,
אם אתה רוצה גדל כמה זוגות לרבייה אז בוולייר עם תאי הטלה (אם אפשר לשכן זוגות תוכים גדולים בוולייר ביחד?)
אם אתה רוצה גדל כמה זוגות לרבייה אז בוולייר עם תאי הטלה (אם אפשר לשכן זוגות תוכים גדולים בוולייר ביחד?)
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
תודה על התשובות
שאלתי זאת לידע כללי
אני מגדל את זוג הג'אקו שלי במרפסת ואכן הם מתרגלים לכל מיני רעשים כמו מכוניות או הכלב שיש לשכנים שלי למטה בחצר
ומשתדל לא להפריע להם במשך היום
שאלתי זאת לידע כללי
אני מגדל את זוג הג'אקו שלי במרפסת ואכן הם מתרגלים לכל מיני רעשים כמו מכוניות או הכלב שיש לשכנים שלי למטה בחצר
ומשתדל לא להפריע להם במשך היום