ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
להשאיר קוקטייל לבד
מנהל: מפקחים
- lilioror1990
- ביצה

להשאיר קוקטייל לבד
אני מתכוונת להביא בקרוב תוכי מסוג קוקטייל זכר. אני גרה לבד ונוסעת בסופשים הביתה או לחבר שלי ואני רוצה לדעת האם מותר להשאיר אותו לבד כמה ימים? זה עלול לפגוע בו או שעלי לקחת אותו איתי? ומה עושים אם משאירים אותו כמה ימים לבד מה צריך להכין לו?
Re: להשאיר קוקטייל לבד
כמה ימים זה הרבה. רוכשים כלוב מתאים לנשיאה, גדול ככל שאפשר אבל עדיין קל ונוח ולוקחים את התוכי איתך.
בעיקרון תץוכי יכול לחיות לבדו בכלוב בחלק מהיום, מעשירים את הכלוב בצעצועים ובאביזרים שונים, אבל אם לא נמצאים בבית במשך כל היום וגם בסופי שבוע נעלמים נוצר מצב שהתוכי יהיה די בודד.
בסך הכל תוכי קוקטיל אינו מלכלך במיוחד וגם לא קשה לקחת אותו בכלוב אם נוסעים לסופי בוע או לכמה ימים.
בעיקרון תץוכי יכול לחיות לבדו בכלוב בחלק מהיום, מעשירים את הכלוב בצעצועים ובאביזרים שונים, אבל אם לא נמצאים בבית במשך כל היום וגם בסופי שבוע נעלמים נוצר מצב שהתוכי יהיה די בודד.
בסך הכל תוכי קוקטיל אינו מלכלך במיוחד וגם לא קשה לקחת אותו בכלוב אם נוסעים לסופי בוע או לכמה ימים.
- lilioror1990
- ביצה

אני פשוט מפחדת שהוא יחטוף טראומה מהנסיעה והטירטור כי אני נוסעת באוטובוסים וגם יש אצל חבר שלי כלב די טריטוריאלי שלא אוהב חיות אחרות שפולשות לו לטריטוריה וגם קראתי שזה לא טוב לו להיכנס פתאום לטריטוריה חדשה. אם אני נוסעת כל סופש זה יהיה אפשרי לקחת אותו פעם כן ופעם לא כדי שלא יסבול מהנסיעות?
עדיף לקחת את התוכי בכל פעם שאת נוסעת.הוא פשוט יתרגל,תצטרכי לראות כיצד התוכי
מתנהג בנסיעות ולפי זה להחליט.
מתנהג בנסיעות ולפי זה להחליט.
- lilioror1990
- ביצה

השאלה אם כל נסיעות האלה באוטובוסים כל סופש לא יהפכו אותו לתוקפני?
ישנם תוכים שנהנים מהטיולים וישנם שלא, תצטרכי לנסות ולראות, הכל עניין של הרגל וגישה, אלמוגי מהאתר למל הייתה נוסעת עם התוכי שלה בכל יום כמעט באוטובוסים והתוכי הסתדר עם זה לא רע.
דררה לתפארת מדינת ישראל?!
דררה לתפארת מדינת ישראל?!