זה כך לגבי כל בעלי החיים.
בכל מקרה כשאותי שואלים האם אני מוכנה לקבל מישהו תחת חסותי, אני תמיד עונה כן, ואחר כך שוברת את הראש איך אני אסתדר.
אז כך לקחתי את האקלקטוס.באמת בערב הראשון עמד כל הזמן כמו פסל, ורק ניגש לשתות ממש הרבה, שמזה הסקתי שהוא היה די מיובש.למחרת התחיל לאכול והתנהג יפה מאוד.יש לציין שהוא לא האכלת יד, אבל לקח ממני אגוז ברצון כל לילה לפני השינה.מותר לתת לו, הרי זה לא מקלקל לו את השיניים
. אצלי הטלוויזיה דולקת כל היום, בעיקר בשביל זאזו על הערוץ "הופ" כך שיש דיבורים וקולות כאילו נוכחים בחדר. והנה לאט לאט הוא השתחרר ואפילו התחיל לדבר.
לפני שבועיים הבאתי לו בת זוג מסמג'ה, ושיהיה עוד יותר צפוף בבית הכנסתי עוד כלוב עבורה, ושמתי אותם אחד ליד השני שיתרגלו.
ביום ראשון כשזאזו פינתה את הכלוב שלה, העברתי את שני האקלקטוסים לשם, כדי שימשיכו להתרגל עכשיו כבר בכלוב גדול, ושיהיו ביחד.
ברור שגם הכלוב הזה נשאר עוד בבית
ואני מתנהלת בסלון כמו בסלאלום על מדרון סקי
. בדיאבד עשיתי נכון, כי ברגע שנחתו בכלוב הזכר התנפל על הנקבה ולו לא הייתי נוכחת היה הורג אותה.קיבלו כמה שעגות אזהרה ממני וזה עזר כי הזכר הפסיק את ההתקפה. אני שמחה שהחלטתי לעשות כך ולא לשים אותם ישר בכלוב בחוץ, כי הייתי מפסידה את המלחמה, והיה יכול להגמר רע.
בכל מקרה הם הסתדרו יפה, הם לא רבים , יש שני כלי אוכל ושני כלי מים, כך שכל אחד יכול לאכול ולשתות איפה שהוא רוצה בלי לריב.
והנה סוף סוף הגעתי לשיא של הסיפור, ובמה שרציתי לשתף אתכם.
היום אחרי הצהריים הבאתי אגוזי פקאן טריים מהכל-בו עבור החבורה, ונורא התחשק לי לאכול, כיוון שלא רציתי לכרסם לבד נתתי לזאזו, וגם לאקלקטוסים.
קודם הגשתי לנקבה, וכשראיתי שהזכר מתרקב שיניתי את תוכניתי והגשתי לו ראשונה, כי לא רציתי שיהיה ריב.והנה הזכר לקח ממני את האגוז
ניגש איתו לנקבה והגיש לה לפה, ממש שם לה במקור.חברה אני כמעט נפלתי מהרגליים. כזה ג'טלמן, איזה עדינות.היה מדהים.
אחר כך הוא לקח את שלו, ושוב עשה משהו מעניין, ירד לכלי מים, הרטיב את האגוז ועלה למקל לאכול.
מי יגיד שאני לא צודק כשאומרת שיש לי כרטיסים בשורה הראשונה בתאטרון של הטבע
סליחה על המגילהה הארוכה, אבל אני כל כך התרגשתי שהייתי חיבת לספר לכם