ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אני צריך את עזרתכם

פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: אני צריך את עזרתכם

שליחה על ידי אווה »

היי רז
כל אחרי הצהריים ובערב עד עכשיו התלבטתי אם לכתוב לך או לא.
מאחר ואני אוהבת לישון עם שקט נפשי, הפור נפל והחלטתי בכל זאת לכתוב מה שעל ליבי.
אני לא אוהבת להחזיק דברם בבטן, זה לא בריא, זה מכביד. יש כבר כאלה שמכירים את התכונה הזאת שלי, לטוב ולרע.
ראשית קבלת הפנים שערכת לבחור לא היה מי יודע אי -יאי -יאי. לא לפי הנורמות שאני חושבת שצריך לקבל
מצטרף חדש.להבדיל מאורחת אחרת שדווקא קמת להגנתה כשאחדים מהפורום העבירו עליה ביקורת,וגם היא הייתה חדשה. אני חושבת שנקודת הזכות שלה הייתה התוכי שהיא ואתה מגדלים, ז.א אתם באותה סירה.
כאן קמת להגנת קבוצה מבלי שהתבקשת על כך.אולי לא כולם באותה דעה כמוך?

אם בכל זאת יש למישהו כאן בפורום תוכי (ירוק) האכלת יד (שזה אומר שהוא גדל מרגע
הבקיעה/זמן קצר לאחר מכן בידיו של מגדל ואכל ממזרק , כך שהוא 'ידידותי' לאנשים ומקבל אותנו כחלק מלהקתו)
שמוכן למסור אותו , כל הכבוד , אך אני בספק
.

למה הפסימיות הזאת?
נכון כולנו עובדים קשה, אבל יש דברים מעבר לכסף, למרות שכל אחד זקוק לתוספת שיכול להשיג עם עבודתו!
לאור השחיטויות שקורה בארץ איני אוהבת לתרום כסף כי שמעתי וראיתי איך מנצלים את זה אנשים חסרי לב ונוכלים.
אבל, וכאן האבל הגדול אם יש לי אפשרות לתת ולעזור לילדה קטנה להתגבר על הצער שהיא מרגישה על אובדן גוזל
אני לא חושבת הרבה.
תאמין לי למרות שהכסף לא גודל לי בגינה (הלוואי, אבל כל מאמציי עלו בתוהו תמונה ) ההפסד מאי מכירת הגוזל כדי לתת אותה במתנה לילדה קטנה יהיה אפסי , עקב ההרגשה הטובה כשאראה אותה מחייכת עם הגוזל ביד. אין לזה מחיר.
בכל אופן בעיניי.
אני אופטימיסטית חולנית, אין לזה תקנה, וגם לא מצטערת על כך, אני עדיין אידאליסטית , (לפעמים כן מצטערת), למרות גילי עוד לא הצליחו לקלקל אותי , ועדיין אוהבת לעזור לבני אדם אשר הם, בלי צבע דת או גזע, כי ככה חונכתי.
אני יודעת שבימינו זה נשמע מפוצץ אבל אין מה לעשות.כל השנים מאז שאני בקיבוץ היו אצלנו במשפחה מתנדבים מחו"ל, וילדי עליית הנוער. עד היום אחרי שלושים או עשרים שנה יש לי קשר עם האנשים האלה שבאים לבקר אותי עם משפחותיהם מחו"ל. אני קוראת לזה "שלח לחמך על פני המים" זאת הרגשה נהדרת, במיוחד שמחזירים לך ביסתמונה
תסלחו לי עם שוב כתבתי מגילה, (וחרגתי מהמסלול) זה כבר הופך אצלי להרגל, וברצוני להדגיש שאין לי ולא הייתה לי שום כוונה לפגוע במישהו תמונה ושאף אחד לא יעלב בבקשהתמונה.
אני פשוט רוצה לישון בשקט הלילה ואם לא הייתי כותבת לבטח זה לא היה קורה לי תמונה
אז לילה טוב לכוווולם גם לרז וגם לגוולו
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אווה את אישה מדהימה
את פשוט אישה מדהימה ומודל לחיקוי
חבל שאיני יכול לבוא למפגש לפגוש אותך פנים מול פנים
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

קודם כל תודהתמונה
אביעד אף אחד לא בורח, אתה גר לא רחוק ממני.אתה יודע שאתה מוזמןתמונה
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

בכייף אווה
סמל אישי של משתמש
Guello
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: רז

שליחה על ידי Guello »

אווה , קראתי פעמיים את כל מה שכתבת , וזה הרבה (-;

קיבלתי .
אף אחד לא ביקש ממני 'להגן' על אף אחד , ויכול להיות שניסיתי
להקדים תרופה למכה עוד לפני שידעתי אם המכה תגיע או לא ..

לאבא הנחמד שפתח את האשכול , אני מתנצל על ש'הוצאתי לך את הרוח מהמפרשים' -
זו לא היתה כוונתי , סה"כ לא רציתי שמישהו אחר יכתוב את הדברים שאני כתבתי ואולי אף בדרך פחות נעימה לאוזן .

אווה , לקחתי לתשומת ליבי , ולהבא אשתדל להיות קצת יותר רגיש למצבים שכאלו , תודה על תגובתך הכנה .
רז .
תמונה
רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

רז מאוד צודק במה שרשם זה היה בתגובה למה שאני רשמתי ." אני רשמתי כך אם יש לך בעיה כלכלית דבר איתי ואם לא המחיר כך וכך "
וחברי היקר רז הסביר את הדרך שיבין כמה קשה אנחנו עובדים

ותאמינו לי הוא היה הראשון לתרום כל ציפור שהיא למען מתרה צודקת ...וממש לא התכוון שחס ושלום יש כאן אחד כזה שלא היה נוהג כמותו

רז אחי את מלך ותשאר מלך אל תפגע אחי היקר וראיתי שענית תשובות מלחץ.. אתה בהחלט רשאי להגיב על מה שאני רשמתי ותקן אותי אם טעיתי במילה אחת

נשיקות אח יקר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Guello
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: רז

שליחה על ידי Guello »

ראשית אני רוצה להודות לך רמי , על המילים החמות .. אתה יודע שאני מעריך אותך הן בתור מגדל והן בתור חבר .

התיקון היחידי שיש לי לתוכן הודעתך רמי , הוא שלא כתבתי תגובות (תגובה) מלחץ ..
אחרי מה שאווה כתבה , הלכתי לתחילת האשכול וקראתי שוב את הדברים שכתבתי , ובקריאה מהצד
ייתכן שבאמת "חשפתי" את האבא הנחמד לקצת יותר אינפורמציה ממה שביקש לקבל , וזו כמובן לא הייתה כוונתי
הראשונית , כוונתי הייתה פשוט מאוד "לרכך" את התשובות שחשבתי שיגיעו אחרי , כגון :
"צר לי על אובדן הגוזל , המחיר לתוכי כזה וכזה הוא בלה בלה בלה ..." -
לא שחשבתי שכל התגובות יהיו כאלו , ממש ממש לא , אבל מספיק לי שהייתה אחת כזאת , על מנת להצדיק את הודעתי הראשונה , סה"כ לא רציתי שהאבא יחשוב שיש כאן אנשים שלא מוכנים לעזור ולתרום תוכי מוחתם , אז אמרתי לעצמי ,
לפחות שיידע במה זה כרוך "להחתים תוכי" ואז אולי התשובות שייקבל , יתקבלו יותר בהבנה .
מה שאווה ניסתה לומר (אם הבנתי נכון) זה שאולי "הגנתי" על חברי הפורום והמגדלים בו קצת מוקדם מדיי ..
הרי אמרה , ובצדק , "כאן קמת להגנת קבוצה מבלי שהתבקשת על כך.אולי לא כולם באותה דעה כמוך ?"
ויכול מאוד להיות שגם צדקה .

ידידי היקר , אני מעריך אותך על המילים החמות שרשמת , ובאמת אם הייתי מגדל תוכים (מאכיל ומחתים)
הייתי יותר משמח לעזור ולתרום אם היה לי , אך לעצרי אני (עדיין) לא בשלב של להחתים לבד תוכים .

אווה יקירתי , שוב אני מודה לך על שפתחת את עיני ועזרת לי ליישם את מה שביקשתי מכולם באשכול שפתחתי
יום לפני שכתבתי את התגובה לאותו האבא .

שתהיה לכולם שבת שלום ,
רז.
תמונה
רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
שלח תגובה

חזור אל “קנייה, מכירה ומסירה.”