כל אחרי הצהריים ובערב עד עכשיו התלבטתי אם לכתוב לך או לא.
מאחר ואני אוהבת לישון עם שקט נפשי, הפור נפל והחלטתי בכל זאת לכתוב מה שעל ליבי.
אני לא אוהבת להחזיק דברם בבטן, זה לא בריא, זה מכביד. יש כבר כאלה שמכירים את התכונה הזאת שלי, לטוב ולרע.
ראשית קבלת הפנים שערכת לבחור לא היה מי יודע אי -יאי -יאי. לא לפי הנורמות שאני חושבת שצריך לקבל
מצטרף חדש.להבדיל מאורחת אחרת שדווקא קמת להגנתה כשאחדים מהפורום העבירו עליה ביקורת,וגם היא הייתה חדשה. אני חושבת שנקודת הזכות שלה הייתה התוכי שהיא ואתה מגדלים, ז.א אתם באותה סירה.
כאן קמת להגנת קבוצה מבלי שהתבקשת על כך.אולי לא כולם באותה דעה כמוך?
אם בכל זאת יש למישהו כאן בפורום תוכי (ירוק) האכלת יד (שזה אומר שהוא גדל מרגע
הבקיעה/זמן קצר לאחר מכן בידיו של מגדל ואכל ממזרק , כך שהוא 'ידידותי' לאנשים ומקבל אותנו כחלק מלהקתו)
שמוכן למסור אותו , כל הכבוד , אך אני בספק .
למה הפסימיות הזאת?
נכון כולנו עובדים קשה, אבל יש דברים מעבר לכסף, למרות שכל אחד זקוק לתוספת שיכול להשיג עם עבודתו!
לאור השחיטויות שקורה בארץ איני אוהבת לתרום כסף כי שמעתי וראיתי איך מנצלים את זה אנשים חסרי לב ונוכלים.
אבל, וכאן האבל הגדול אם יש לי אפשרות לתת ולעזור לילדה קטנה להתגבר על הצער שהיא מרגישה על אובדן גוזל
אני לא חושבת הרבה.
תאמין לי למרות שהכסף לא גודל לי בגינה (הלוואי, אבל כל מאמציי עלו בתוהו
) ההפסד מאי מכירת הגוזל כדי לתת אותה במתנה לילדה קטנה יהיה אפסי , עקב ההרגשה הטובה כשאראה אותה מחייכת עם הגוזל ביד. אין לזה מחיר. בכל אופן בעיניי.
אני אופטימיסטית חולנית, אין לזה תקנה, וגם לא מצטערת על כך, אני עדיין אידאליסטית , (לפעמים כן מצטערת), למרות גילי עוד לא הצליחו לקלקל אותי , ועדיין אוהבת לעזור לבני אדם אשר הם, בלי צבע דת או גזע, כי ככה חונכתי.
אני יודעת שבימינו זה נשמע מפוצץ אבל אין מה לעשות.כל השנים מאז שאני בקיבוץ היו אצלנו במשפחה מתנדבים מחו"ל, וילדי עליית הנוער. עד היום אחרי שלושים או עשרים שנה יש לי קשר עם האנשים האלה שבאים לבקר אותי עם משפחותיהם מחו"ל. אני קוראת לזה "שלח לחמך על פני המים" זאת הרגשה נהדרת, במיוחד שמחזירים לך ביס
תסלחו לי עם שוב כתבתי מגילה, (וחרגתי מהמסלול) זה כבר הופך אצלי להרגל, וברצוני להדגיש שאין לי ולא הייתה לי שום כוונה לפגוע במישהו
ושאף אחד לא יעלב בבקשה
. אני פשוט רוצה לישון בשקט הלילה ואם לא הייתי כותבת לבטח זה לא היה קורה לי
אז לילה טוב לכוווולם גם לרז וגם לגוולו