[quote="148";p="14703"]היי עדי
קודם כל תעשי ביקורת לפחות שלוש פעמים ביום, לראות מה מצב הזפק של הגוזל, וגם של הגדולים.
האמא משתדלת להאכיל את כולם אבל הגדולים תמיד חצופים וחזקים ומצליחים לנצל חולשה של הקטן.
אחרי יום- יומיים שאת רואה מה קורה אל תפחדי תפעילי את האומנת, תכווני ל-36-37 מעלות, ואם את מחליטה שהגוזל זקוק לטיפול נפרד תומיא אותוהחוצה.
לפני כחודש בקעו לקקריקית שלי 7 גוזלים, אחרי כשבועיים החלטתי להקל עליה, וגם לעזור לגוזלים היותר קטנים, והוצאתי 3 . הם פשוט מדהימים.גם אני עשיתי ביקורת לפני זה , כדי להיות בטוחה שאני עושה את הדבר הנכון.
בהצלחה

[/quote]
אווה את נהדרת .. תודה לך על שהצעת לי לבדוק את הזפק של הגוזל.. עכשיו אני שקטה שהיא כן מאכילה אותו , אומנם לא הרבה
מאחר ובזפק אין הרבה אוכל ולצערי אין לי כרגע דייסה לעשות לו , מחר אקנה ואאכיל אותו בעצמי, ואשמע לעצתך ואכניס אותו
לאומנת... בדקתי אותה והיא בסדר גמור. אני מקווה שהגוזל יחזיק מעמד עד מחר כי הוא לא ניראה טוב ... הרגלים שלו פסוקות לגמרי והוא
רזה וקטן מאוד יחסית לאחים שלו ... לא ניראה לי שהוא גודל . אני מחזיקה לו אצבעות שיחייה ...
אווה אנצל את העובדה שיש לך קאקריקים על מנת לשאול אותך כמה שאלות. אני נותנת להם (להורים) ירקות ואף פעם איני יודעת באיזה גודל
לחתוך להם.. קטן קטן, או גדול יותר..? ובקשר לתערובת עד היום אני נותנת להם תערובת של פינקים עד שנודע לי שיש תערובת מיוחדת לקאקריקים.. זה נכון? שאלה אחרונה, מה עושים עם האוכל שהם מפזרים על קרקעית הכלוב.. האם יש שיטה לזה? כל האוכל על הרצפה וזה
משגע אותי... מקווה שזה בסדר שנפלתי עלייך כך עם השאלות..
תודה מראש עדי