לגדל זו לא בעייה השאלה מה הרמה של התחזוקה, אתה קובע שבחוות לא מטפלים 4 שעות ביום? הכי מכעיס אותי שחברים מדברים על דברים שאינם יודעים אותם בוודאות, יש מגדלים שבתי הגידול שלהם נראים בדיוק כמו ההשקעה שלהם , לרוב אני מדבר על סוחרים שערך התוכים שעוברים בין ידיהם שווה ערך לכל חפץ אחר שאין בו חיים.
לגבי רמת רעש, אני גר במושב ונמנע מלגדל תוכים רועשים מידי , לתוכים שלי הקמתי מבנה מבודד ועדיין שומעים את הרעש בצורה טובה בסביבת הבית, אני יכול להגיד לכם שאני מכיר באופן אישי מגדלים של זוגות בודדים שגרו בבית פרטי ונאלצו להיפרד מהם מאחר והרעש היה בלתי נסבל.
סהר בוא נגיד שאם אתה מחזיק מספר זוגות וזו כל הכנסתך מהר מאוד תמצא את עצמך עומד באחד הצמתים עם כוס קלקר ביד.

יש הבדל בין גידול מספר זוגות לבין גידול מסחרי של עשרות זוגות כאשר אתה נתמך בהכנסה מציוד היקפי שאתה מוכר במקביל בחווה או בחנות.
לא לשכוח שיש במדינת ישראל מיסים על הכנסות בין הגבוהים בעולם, שטחי האדמה והחנויות להשכרה עולים הון תועפות בחודש , אתה צריך הון עצמי כדי לשלם בהתחלה עבור התוכים הכלובים השכירויות המזון הציוד הנלווה הטיפולים הוטרינרים השוטפים עיסוק בלתי פוסק עם ספקים ועם לקוחות..
בוא נגיד שכשאתה בתוך זה אין לך כבר קשר ישיר לתוכים למגע איתם לקשר ולהנאה מהגידול עצמו. אתה יותר מידי שקוע בכל מה שקורה מסביב.
לא הרבה שורדים בתחום כי זו עבודה מטישה ואם אתה מאבד את ההנאה והאהבה לתוכים אתה נותר עם עבודה קשה ומתסכלת.
בכל מקרה אם תרצה בעתיד לפתח את התחביב לעסק מתוך אהבה אין סיבה שלא תצליח .