ההיתי רוצה מאוד להגיד לך מה הסיבה אבל גם אני כמוך לא מבין,נמלים מגיעים לפירורי אוכל אבל לא נתקלתי בנמלים טורפות על אף שאני מבין שיש והן מסוגלות לגרום למוות , כמו שמוסבר באתר הבא:
http://www.harakiri-sh.co.il/fireant
לגבי העין, לא רואים מה חומרת הפגיעה, לא נראה משהו חמור במיוחד ובמידה ואין פגיעה פנימית אני מעריך שתוך כמה ימים היא תפקח אותה שוב.
יתכן שמדובר בנשיכה של נמלה בעפעף ולכן היא עוצמת אותה. תוכים מתגברים מהר מאוד על סוגי פציעות קשים וחוזרים לשיגרה.
לדעתי אם לא תראי החמרה או אדמומיות מסביב לעין בצורה מחשידה אין צורך להכניס אותה ללחץ מיותר עכשיו ולנסות לתפוס אותה כשאת לא בטוחה בדרך שצריך לעשות זאת.
האם הכלוב היה מונח על הריצפה? אם כן תתלי אותו בגובה זה נוח יותר גם לתוכים.
לגבי הפסקת גידול התוכים, אני יכול להגיד לך שאת לא היחידה שנחלת אכזבות אבל מעבר לאכזבות יש גם הצלחות, במקרה שלך לא יכולת לצפותץ את התקיפה מצד הנמלים וקרה מה שקרה, כדי להצליח צריך ללמוד מהטעויות ולא להישבר מהן, תרימי את הכלוב ותתלי אותו למעלה, תדאגי לריסוס בחצר הבית ובאיזורים שמהם הם יכולים להיכנס. תני לנקבה לנוח וכשתרגיש טוב החזירי לה תא הטלה, להטיל ולגדל גוזלים זה חלק מהצרכים של זוג שנמצא בכלוב ביחד , מעבר לזה אל תתייאשי, אני יודע שמראה היה קשה וכואב והאכזבה גדולה אבל אם תשאלי כמעט כל מגדל הוא יגיד לך שגם הוא נחל אכזבות במיוחד בתחילת הדרך. לדעתי את חייבת לעצמך לנסות שוב ולהצליח.