ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לא מתקרבים לקן ההטלה כבר חודש וחצי מה עושים?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
avilevy
בקיעה
בקיעה

לא מתקרבים לקן ההטלה כבר חודש וחצי מה עושים?

שליחה על ידי avilevy »

טוב זוג החצי אנגלים שלי לא מתכרבים בכלל לקן ההטלה אפילו לא מתענינים להיכנס לבפנים
הזכר כול היום מחזר אחרי הנקבה והיא לא מראה נכונות לזיווג היא כול הזמן דוחה אותו באיזה ניקור קטן מה שבטוח הוא לא מתיאש
אני מאכיל אותם בתזונה טובה ירקות פרות השרייה סבידה דוחן אבל כלום
תא ההתלה מספיק גדול והכלוב מספיק לשנים אפילו שלושה מה עוד אפשר לעשות כדי ליגרום להם לגשת לתא ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: לא מתקרבים לקן ההטלה כבר חודש וחצי מה עושים?

שליחה על ידי eli_lea »

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה למעט בהפרעות, הנקבה עדיין לא מוכנה ולכן היא דוחה את הזכר, חודש וחצי זה כלום זמן, כשמגדלים תוכים צריך להתאזר בהרבה סבלנות.
avilevy
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי avilevy »

סבבה תודה
סמל אישי של משתמש
מוטי.ח
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מוטי.ח »

עצה אחת אני יכול לתת לך בגידול תוכונים אנגליים והיא הרבה סבלנות למרות שאפשר להגיד את זה על כל תחום גידול התוכים
אבל על אנגליים במיוחד הריבוי שלהם לא מושג בקלות אבל ברגע שהזוג יתחבר טוב הם יתרבו יפה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”