טוב זוג החצי אנגלים שלי לא מתכרבים בכלל לקן ההטלה אפילו לא מתענינים להיכנס לבפנים
הזכר כול היום מחזר אחרי הנקבה והיא לא מראה נכונות לזיווג היא כול הזמן דוחה אותו באיזה ניקור קטן מה שבטוח הוא לא מתיאש
אני מאכיל אותם בתזונה טובה ירקות פרות השרייה סבידה דוחן אבל כלום
תא ההתלה מספיק גדול והכלוב מספיק לשנים אפילו שלושה מה עוד אפשר לעשות כדי ליגרום להם לגשת לתא ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא מתקרבים לקן ההטלה כבר חודש וחצי מה עושים?
מנהל: מפקחים
Re: לא מתקרבים לקן ההטלה כבר חודש וחצי מה עושים?
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה למעט בהפרעות, הנקבה עדיין לא מוכנה ולכן היא דוחה את הזכר, חודש וחצי זה כלום זמן, כשמגדלים תוכים צריך להתאזר בהרבה סבלנות.
Re: לא מתקרבים לקן ההטלה כבר חודש וחצי מה עושים?
עצה אחת אני יכול לתת לך בגידול תוכונים אנגליים והיא הרבה סבלנות למרות שאפשר להגיד את זה על כל תחום גידול התוכים
אבל על אנגליים במיוחד הריבוי שלהם לא מושג בקלות אבל ברגע שהזוג יתחבר טוב הם יתרבו יפה
אבל על אנגליים במיוחד הריבוי שלהם לא מושג בקלות אבל ברגע שהזוג יתחבר טוב הם יתרבו יפה