ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הטלת תוכונים מס שאלות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: הטלת תוכונים מס שאלות

שליחה על ידי NATANCOHEN »

עד עכשיו הגוזל בסדר לעומת ההטלה הקודמת הנשימה של הגוזל איטית ולא מהירה הקול של הבכי שלו התחזק והוא הואכלת על ידי האם
התוכונית מאכילה את הגוזל בדרך מוזרה מאוד היא הופכת איתו על הגב מאכילה אותו והופכת אותו חזרה שהיא מסיימת כרגע ניראה שזו דרך תקינה אבל מה היא תעשה עוד שבוע שהוא יהיה כבד מידי כדי שהיא תהפוך אותו? למרות שלזכר יש ניסיון עם גוזלים הוא לא עוזר למה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

האכלת גוזל בימים הראשונים כשהוא שוכב טבעית. כשהגוזל גדל ועומד באופן יציב הוא יקבל כך את המזון. השאלה למה אתה מפריע בעת ההאכלות ובכלל?תשתדל לא להפריע לאם.
מספיק שהזכר דואג לאם, האם יכולה להסתדר יפה מאוד, אם יהיה מספר רב של גוזלים גם האב ישתתף .
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

אמרתי כבר כמה פעמים אני לא פותח את התא יש את החור שהנקבה נכנסת דרכו לתא ושיש אור מהשמש ניתן לראות את כל מה שקורה בתוך התא ככה הנקבה לא שמה לב שאני שמסתכל וזה לא מפריע לה (כי היא לא רואה אותי) למה נוצר מצב שניתן לראות מבחוץ שיש אור כי יש סדק מאוד קטן בחלק האחורי של התא ונכנס גם דרך החור של התא הטלה וגם דרכו אור
תודה על התשובות המהירות אני לא מספיק לשאול ואתה כבר עונה
אני מקווה שלפחות אחד מהגוזלים נקבה מסתבר שהנקבה הבודדת שלי היא בעצם זכר בודד בזמן האחרון הוא שר דופק תמקור בסורגים ומנסה להאכיל את הסורגים הלוואי ואחד מהם יהיה נקבה והלוואי שהם יסתדרו
תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

יש שתי גוזלים כבר הזכר רוצה מאוד לעזור לטפל ושהנקבה יוצאת הוא רץ לתא ומאכיל את הגוזלים ולפעמים שהוא עושה את זה הם כבר אחרי האכלה באחת הפעמים הוא שבר ביצה אחת כנראה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מה השאלה?
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

מה אפשר לעשות כדי שהוא ירגע
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אין דרך למנוע מהזכר את הרצון לטפל בגוזלים, לרוב זה לא מזיק. הפרדת הזכר נעשית אך ורק במידה ורואים שהוא מסכן את הגוזלים ותוקף אותם. בינתיים תן להם שקט. מה מצב הגוזלים עצמם?
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

מצוין אבל הוא שבר ביצה אחת כי הוא נכנס לא נכון לתא אחרת זה לא היה מפריע למרות שעכשיו הוא נכנס בצורה יותר רגועה לתא
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן שהביצה לא הייתה פורייה והאם שברה אותה, אי אפשר לדעת בוודאות שהזכר שבר את הביצה לדעתי.
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

לא נראה לי שזה האם שברה אותה כי היא עדיין דוגרת עליה יש בה חור למעלה ולא נראה לי שהאם שמה לב
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”