ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלת תוכונים מס שאלות
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: הטלת תוכונים מס שאלות
עד עכשיו הגוזל בסדר לעומת ההטלה הקודמת הנשימה של הגוזל איטית ולא מהירה הקול של הבכי שלו התחזק והוא הואכלת על ידי האם
התוכונית מאכילה את הגוזל בדרך מוזרה מאוד היא הופכת איתו על הגב מאכילה אותו והופכת אותו חזרה שהיא מסיימת כרגע ניראה שזו דרך תקינה אבל מה היא תעשה עוד שבוע שהוא יהיה כבד מידי כדי שהיא תהפוך אותו? למרות שלזכר יש ניסיון עם גוזלים הוא לא עוזר למה?
התוכונית מאכילה את הגוזל בדרך מוזרה מאוד היא הופכת איתו על הגב מאכילה אותו והופכת אותו חזרה שהיא מסיימת כרגע ניראה שזו דרך תקינה אבל מה היא תעשה עוד שבוע שהוא יהיה כבד מידי כדי שהיא תהפוך אותו? למרות שלזכר יש ניסיון עם גוזלים הוא לא עוזר למה?

האכלת גוזל בימים הראשונים כשהוא שוכב טבעית. כשהגוזל גדל ועומד באופן יציב הוא יקבל כך את המזון. השאלה למה אתה מפריע בעת ההאכלות ובכלל?תשתדל לא להפריע לאם.
מספיק שהזכר דואג לאם, האם יכולה להסתדר יפה מאוד, אם יהיה מספר רב של גוזלים גם האב ישתתף .
מספיק שהזכר דואג לאם, האם יכולה להסתדר יפה מאוד, אם יהיה מספר רב של גוזלים גם האב ישתתף .
-
NATANCOHEN
- בקיעה

אמרתי כבר כמה פעמים אני לא פותח את התא יש את החור שהנקבה נכנסת דרכו לתא ושיש אור מהשמש ניתן לראות את כל מה שקורה בתוך התא ככה הנקבה לא שמה לב שאני שמסתכל וזה לא מפריע לה (כי היא לא רואה אותי) למה נוצר מצב שניתן לראות מבחוץ שיש אור כי יש סדק מאוד קטן בחלק האחורי של התא ונכנס גם דרך החור של התא הטלה וגם דרכו אור
תודה על התשובות המהירות אני לא מספיק לשאול ואתה כבר עונה
אני מקווה שלפחות אחד מהגוזלים נקבה מסתבר שהנקבה הבודדת שלי היא בעצם זכר בודד בזמן האחרון הוא שר דופק תמקור בסורגים ומנסה להאכיל את הסורגים הלוואי ואחד מהם יהיה נקבה והלוואי שהם יסתדרו
תודה על התשובות המהירות אני לא מספיק לשאול ואתה כבר עונה
אני מקווה שלפחות אחד מהגוזלים נקבה מסתבר שהנקבה הבודדת שלי היא בעצם זכר בודד בזמן האחרון הוא שר דופק תמקור בסורגים ומנסה להאכיל את הסורגים הלוואי ואחד מהם יהיה נקבה והלוואי שהם יסתדרו

-
NATANCOHEN
- בקיעה

יש שתי גוזלים כבר הזכר רוצה מאוד לעזור לטפל ושהנקבה יוצאת הוא רץ לתא ומאכיל את הגוזלים ולפעמים שהוא עושה את זה הם כבר אחרי האכלה באחת הפעמים הוא שבר ביצה אחת כנראה

מה השאלה?
-
NATANCOHEN
- בקיעה

אין דרך למנוע מהזכר את הרצון לטפל בגוזלים, לרוב זה לא מזיק. הפרדת הזכר נעשית אך ורק במידה ורואים שהוא מסכן את הגוזלים ותוקף אותם. בינתיים תן להם שקט. מה מצב הגוזלים עצמם?
-
NATANCOHEN
- בקיעה

מצוין אבל הוא שבר ביצה אחת כי הוא נכנס לא נכון לתא אחרת זה לא היה מפריע למרות שעכשיו הוא נכנס בצורה יותר רגועה לתא

יתכן שהביצה לא הייתה פורייה והאם שברה אותה, אי אפשר לדעת בוודאות שהזכר שבר את הביצה לדעתי.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

לא נראה לי שזה האם שברה אותה כי היא עדיין דוגרת עליה יש בה חור למעלה ולא נראה לי שהאם שמה לב