ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלת תוכונים מס שאלות
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: הטלת תוכונים מס שאלות
שתי הגוזלים כבר פקחו עיינים אחד התחיל להצמיח פלומה הם יחסית גדולים אני לא בטוח שיבקעו עוד ואני לא בטוח שאין עוד גוזלים שוב אני לא יכול לפתוח את התא והנקבה לרוב מסתירה ומסיבה כלשהי הנקבה דוגרת בדרך לא נכונה היא שמה את הגוזל בין הכנף לגוף ככה שהם מתכרבלים בכנף אבל הם לא מתחתיה אין לי מושג למה היא עושה את זה בהטלה הקודמת עד גיל שבועיים האמא הייתה על הגוזלים ולא בצורה הזאת למה היא דוגרת ככה (נראה לי שזה מסוכן בגלל תנאי מזג האוויר)? יכול להיות שיבקעו עוד גוזלים? עוד דבר זה שהגוזלים יותר גדולים ממה שהיו הגוזלים בהטלה הקודמת באותו גיל יכול להיות שהפעם הם קיבלו יותר מהגנים החצי אנגליים של האבא?

זה בסדר שהיא מחממת אותם ככה, אם הם גדולים יותר אז מן הסתם היא לא יכולה לשבת עליהם.
לא יודעת אם יבקעו עוד אבל כדאי שלא תפריע/תציץ בתא.
לדעתי בגיל כזה, הגודל וההתפתחות שלהם יותר תלויים בתזונה (כמה ההורים מאכילים, מה הם אוכלים) מאשר בגנים,
אבל תמתין לתשובה ממישהו שגידל/מגדל אנגליים..
לא יודעת אם יבקעו עוד אבל כדאי שלא תפריע/תציץ בתא.
לדעתי בגיל כזה, הגודל וההתפתחות שלהם יותר תלויים בתזונה (כמה ההורים מאכילים, מה הם אוכלים) מאשר בגנים,
אבל תמתין לתשובה ממישהו שגידל/מגדל אנגליים..

-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
עוד משהו מוזר זה שהגוזלים נושכים זה את זה בהתחלה חשבתי שזה משחק אבל זה לא כי תמיד גוזל אחד צועק שאחיו נושך אותו הם בני שבועיים בערך אחד מהם היפר אקטיבי והשני פעיל אבל פחות הגוזל ההיפר אקטיבי מתפס על אחיו שהוא ישן אחיו מתעצבן ונושך אותו

אני בטוח שהם ילמדו להסתדר, לגוזל לא נעים שמטפסים עליו ולכן התגובה.