ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הטלת תוכונים מס שאלות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: הטלת תוכונים מס שאלות

שליחה על ידי NATANCOHEN »

שתי הגוזלים כבר פקחו עיינים אחד התחיל להצמיח פלומה הם יחסית גדולים אני לא בטוח שיבקעו עוד ואני לא בטוח שאין עוד גוזלים שוב אני לא יכול לפתוח את התא והנקבה לרוב מסתירה ומסיבה כלשהי הנקבה דוגרת בדרך לא נכונה היא שמה את הגוזל בין הכנף לגוף ככה שהם מתכרבלים בכנף אבל הם לא מתחתיה אין לי מושג למה היא עושה את זה בהטלה הקודמת עד גיל שבועיים האמא הייתה על הגוזלים ולא בצורה הזאת למה היא דוגרת ככה (נראה לי שזה מסוכן בגלל תנאי מזג האוויר)? יכול להיות שיבקעו עוד גוזלים? עוד דבר זה שהגוזלים יותר גדולים ממה שהיו הגוזלים בהטלה הקודמת באותו גיל יכול להיות שהפעם הם קיבלו יותר מהגנים החצי אנגליים של האבא?
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

זה בסדר שהיא מחממת אותם ככה, אם הם גדולים יותר אז מן הסתם היא לא יכולה לשבת עליהם.

לא יודעת אם יבקעו עוד אבל כדאי שלא תפריע/תציץ בתא.

לדעתי בגיל כזה, הגודל וההתפתחות שלהם יותר תלויים בתזונה (כמה ההורים מאכילים, מה הם אוכלים) מאשר בגנים,
אבל תמתין לתשובה ממישהו שגידל/מגדל אנגליים.. תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

שליחה על ידי NATANCOHEN »

עוד משהו מוזר זה שהגוזלים נושכים זה את זה בהתחלה חשבתי שזה משחק אבל זה לא כי תמיד גוזל אחד צועק שאחיו נושך אותו הם בני שבועיים בערך אחד מהם היפר אקטיבי והשני פעיל אבל פחות הגוזל ההיפר אקטיבי מתפס על אחיו שהוא ישן אחיו מתעצבן ונושך אותו
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני בטוח שהם ילמדו להסתדר, לגוזל לא נעים שמטפסים עליו ולכן התגובה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”