אבל ברצינות,
לפני כחצי שנה בערך הגיעה משפחה להתגורר בבית לידנו,עד להגעתם היה די שקט,כשהגיעו החלו צרחות ביום ובלילה,מוזיקה בקולי קולות,
התקשורת בין בני הזוג לבין הילדים נעשתה מכל חלק בבית ובחצר כאשר תמיד התשובה לשאלה הגיע מקצה אחר של הבית,מה הם היו צועקים
זה לזה לא הבנתי,פשוט כי הם דיברו ארגנטינאית,(לא להבין לא נכון,אין לי כלום נגדם)בקיצור גם הטיולים של ילדיהם הקטן וחבריו בחצר ביתי
והשלכת הפסולת לא כל כך שימחו אותי,אבל...שכנים ועוד עולים..מה כבר אפשר לעשות,ואז זה הגיע,ביום שישי בלילה,כשאנו במרפסת הגיעו האב
והבן הגדול,נכנסו לחצר מאחור היכן שממוקמים התוכים,שם ישבנו אותה עת ואמרו "שלום"..שלום אני אומר להם היכנסו...כאילו שהם היו
צריכים הזמנה..האבא מסתכל עליי ואומר "תגיד...זה מה זה שם ציפור גדולה"? ואני מסתכל ואומר בליבי הנה זה בא..כן אני עונה לו ציפור גדולה,
והוא אומר"זה עושה רעש חזק ציפור זה" ואני אומר לו טוב תסגור את התריס..והוא עונה "תריס סגור..לא יושן בבוקר מה זה?ככה גדול"?
אז אני אומר לו מפריע לך רק בבוקר? והוא אומר "כן רעש חזק" ,אמרתי לו אהה...רק בבוקר בסדר אני אדבר איתם שלא ירעישו בבוקר,
הוא מסתכל לי לתוך העיניים מנסה לברר האם אני רציני,נשארתי רציני לגמרי,ואז הוא אומר "טוב תודה רבה" והלך.
מאותו רגע התחלתי לשים לב לרעש שהתוכים משמיעים,בבוקר לא יכולתי לישון כשהם צווחו או שרקו,אבל במקביל התחלתי לשים לב לרעש
שהשכנים עושים,והתחלתי לעשות השוואות,הגעתי מהר מאוד למסקנה שהשכנים שלי רועשים יותר מהתוכים.
מיותר לציין שמאז הוא לא התלונן שוב,או שהתרגל לרעש או הבין שבאמת אין מה לעשות.
לפני כחודש הם עברו דירה ,כך שהבעייה בינתיים נפתרה.