למזלי אני רואה שההורים מאכילים את הגוזלים כיוון שכאשר פתחתי את התא היום ראיתי שהזפק של לפחות אחד מהם (לא נראלי ששמתי לב שלשניהם יש זפק נפוח אלה ראיתי רק אחד מהם בבירור) נפוח כתוצאה מאוכל

יש ביצה אחת בנוסף לשני הגוזלים ואני רואה שהנקבה ממשיכה לדגור אליה, שמתי לב שפתחתי את תא ההטלה שהביצה "נראית" קלה כיוון שהיא זזה ממש בקלות וכאילו היא עלתה באוויר לשנייה (אולי דמיינתי את זה אבל לא יודע)
אז יש לי כמה שאלות:
ביצה אחת כבר לא נראתה כשבוע או שבוע וחצי אפילו, לא נראה לי שהיא בצד כי היום שמתי לב שהנקבה קמה אחרי שהיא הלכה לצד שכנראה הביצה שם אבל לא שמתי לב שהביצה שמה בדרך כלשהי אז הכי הגיוני שהיא נאכלה?
ביצה לא פוריה היא יותר קלה מביצה פוריה?
ביצה לא פוריה היא ממש ריקה? קראתי רצת היום וראיתי שבביצה לא פוריה יש רק חלמון אבל לא חסרים לה עוד דברים שקשורים לביצה פוריה לפחות משקל הגוזל שבביצה פוריה שאין בביצה לא פוריה?
שמתי לב שלגוזל אחד המקור העליון שלו או לפחות משהו עליו כתום נוזלי אני חושב והמקור התחתון שחור (לא צילמתי תמונה), מה זה יכול להיות?
יכול להיות שזה האוכל שההורים נותנים לגזול?
הגוזלים נראה לי ממש מלוכלכים זה יכול לפגוע בהם בדרך כלשהי למשל אם נדבק להם לכלוך לאף או לפה והם לא ינשמו חס וחלילה?
לפי החישוב שלי הביצה כבר הייתה צריכה לבקוע אתמול (28/4) ולא ראיתי סימני בקיעה אליה, אם זאת רציתי לשאול אם הביצה שחסרה הייתה אמורה לבקוע אתמול במקום הביצה שנמצאת אז יכול להיות שהביצה אם היא פוריה תבקע אכן בתאריך שלה ה-1 ל מאי?
תודה על כל העזרה עד שלב זה עזרתם לי מאוד

מקווה לעוד גוזל אחד לפחות