קודם כל יש לה כלוב חדש, ממש מלכותי שהיא מאוד נהנית ממנו. הגג בגובה מטר שמונים, ואם היא רוצה לעלות על האברסט גם את זה היא יכולה לעשות, כי בגובה מעל שני מטר יש לה סטנד.
היא אוהבת לסחוב למעלה כל מיני צעצועים, או יותר נכון חלקים שנשארו מהם.השבוע לקחה לשם שרשרת והייתה עסוקה זמן רב.
ביום שמדובר, היא החליטה לקחת איתה למעלה גליל קרטון קטן של טישו.אני אוספת אותם, וכל פעם משחילה לה 3-4 על חבל וזה משחק מצויין ולא עולה כסף.
והנה אני רואה שהיא תופשת במקור את הגליל ומנסה לעלות, אבל הגליל מרחיק אותה מהרשת ולא יכולה להחזיק עם המקור.לקח לה שלוש ארבע נסיונות עד שהבינה שצריכים לטפל בבעיה.ברור שאז כבר הייתי מרותקת ועקבתי אחרי המתרחש. חברה מי שאומר שלתוכים אין שכל הוא לא יודע על מה הוא מדבר.
הגברת גלשה את השלב הראשון שעד לשם הצליחה להגיע, נעמדה על תחתית הכלוב, לקחה את הגליל ועשתה לה קבץ', שהוא נעשה שטוח.
עכשיו לקחה אותו במקור וניסתה שוב לטפס. אבל עדיין היו לה בעיות, צריך היה להזיז את הקרטון ימינה , ושמאלה, כך שהפתרון לא היה מושלם.והנה אני רואה את זאזולינה נועצת את המקור התחתון בקרטון, ממש משחילה אותו עליו, ועל ידי כך שחררה את המקור העליון כי כבר לא הייתה צריכה להחזיק את הקרטון בשני חלקי המקור, ויכלה להשתמש במקור העליון בזמן הטיפוס למעלה. פשוט פתרון מושלם.
כמעט
לה כפיים, אבל ידעתי שבזה אני אבהיל אותה אז רק אמרתי לה שהיא מאוד חכמה, וצ'יפרתי אותה עם אגוז .