ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מעוניין בסוג תוכים נוסף

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
tripleA
ביצה
ביצה

מעוניין בסוג תוכים נוסף

שליחה על ידי tripleA »

שלום לחברי הפורום
אני מעוניין להביא סוג תוכים נוסף (יש לי קוקוטיילים ותוכונים).
הכלוב שבניתי עכשיו הוא:
190 גובה
100 עומק
150 רוחב

ההתלבטות שלי היא בין קוניור לבין לורי

כמה זוגות אפשר להכניס בכלוב כזה, בתקווה שיתרבו ויהיו גוזלים.

ויש לי עוד שאלה בקשר לריבוי אוכלוסין, מה קורה אם יש יותר מידי תוכים בכלוב, האם ימשיכו להתרבות או ישברו ביצים?
תודה רבה!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מעוניין בסוג תוכים נוסף

שליחה על ידי eli_lea »

הכלוב מתאים לזוג בודד ,הגובה לא משחק כל תפקיד והתוכים כמעט תמיד נמצאים בחלקו העליון,אתה יכול בהחלט לחלק את הכלוב בגובה לשניים וליצור שני כלובים בגודל של 85*1.5*1 .לכל תוכי מהתוכים שציינת ישנו אופי של תוכי פעיל ,רוב הקוניורים הינם תוכים רעשנים במיוחד מאידך תזונתם של הלורי קצת יותר מורכבת ונדרש מזון מיוחד כגון דייסות ופירות לרוב.
במידה והתהיה צפיפות בכלוב עלולות בהחלט להיווצר מלחמות שליטה פציעה והרג גוזלים וכמובן הפרעה בעת הדגירה.
ניר בב
גוזל
גוזל

שליחה על ידי ניר בב »

זוג אחד של קוניור גרין ציק, אם הוא היה יותר גדול היה יותר טוב אבל זה כלוב נורמלי ביותר.
תקנה זוג צעיר, תחכה- ויהיו גוזלים.

בקשר לריבוי אולוסין-מומלץ לא להגיע למצב כזה, זנה יכול לגרום לריבים, פציעות ואף מוות. ייהיה ריבוי- אבל לא חרם על התוכים?
tripleA
ביצה
ביצה

שליחה על ידי tripleA »

1. זוג אחד? חשוב לי שיהיה כלוב אחד ולא מחולק מכיוון שתחתית הכלוב זאת אדמה (הכלוב נמצא בחצר) ואני רוצה שהתוכים יוכלו ללכת ולנבור באדמה.

2. מבחינת ריבוי אוכלוסין- אני שואל כיוון שיש לי כלוב גדול ובו כ- 30 תוכים. לא נראה שצפוף שם אבל כל הזמן יוצאים גוזלים חדשים. מה לעשות למשל עוד איזה שלושה חודשים כשיהיו 50 תוכים?
תודה.
סמל אישי של משתמש
shayh
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
שם פרטי:: שי

שליחה על ידי shayh »

אני בעד קוניור גרין ציק,
תוכי נהדר ,
שי
תמונה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
ניר בב
גוזל
גוזל

שליחה על ידי ניר בב »

[quote="1047";p="47404"]1. זוג אחד? חשוב לי שיהיה כלוב אחד ולא מחולק מכיוון שתחתית הכלוב זאת אדמה (הכלוב נמצא בחצר) ואני רוצה שהתוכים יוכלו ללכת ולנבור באדמה.

2. מבחינת ריבוי אוכלוסין- אני שואל כיוון שיש לי כלוב גדול ובו כ- 30 תוכים. לא נראה שצפוף שם אבל כל הזמן יוצאים גוזלים חדשים. מה לעשות למשל עוד איזה שלושה חודשים כשיהיו 50 תוכים?
תודה.[/quote]

מה גודל הכלוב ולאיזה סוגים?
tripleA
ביצה
ביצה

שליחה על ידי tripleA »

2 מטר גובה
2 מטר עומק
3 מטר רוחב

יש שם כ28 קוקוטיילים וכ7 תוכונים.

מה יהיה עוד כמה חודשים כשהם יהיו 50 תוכים? חשוב לציין שכבר עכשיו אני שומע גוזלים של קוקוטיילים וגוזלים של תוכונים.
ניר בב
גוזל
גוזל

שליחה על ידי ניר בב »

תתחיל למכור...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”