ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מעוניין בסוג תוכים נוסף
מנהל: מפקחים
מעוניין בסוג תוכים נוסף
שלום לחברי הפורום
אני מעוניין להביא סוג תוכים נוסף (יש לי קוקוטיילים ותוכונים).
הכלוב שבניתי עכשיו הוא:
190 גובה
100 עומק
150 רוחב
ההתלבטות שלי היא בין קוניור לבין לורי
כמה זוגות אפשר להכניס בכלוב כזה, בתקווה שיתרבו ויהיו גוזלים.
ויש לי עוד שאלה בקשר לריבוי אוכלוסין, מה קורה אם יש יותר מידי תוכים בכלוב, האם ימשיכו להתרבות או ישברו ביצים?
תודה רבה!
אני מעוניין להביא סוג תוכים נוסף (יש לי קוקוטיילים ותוכונים).
הכלוב שבניתי עכשיו הוא:
190 גובה
100 עומק
150 רוחב
ההתלבטות שלי היא בין קוניור לבין לורי
כמה זוגות אפשר להכניס בכלוב כזה, בתקווה שיתרבו ויהיו גוזלים.
ויש לי עוד שאלה בקשר לריבוי אוכלוסין, מה קורה אם יש יותר מידי תוכים בכלוב, האם ימשיכו להתרבות או ישברו ביצים?
תודה רבה!
Re: מעוניין בסוג תוכים נוסף
הכלוב מתאים לזוג בודד ,הגובה לא משחק כל תפקיד והתוכים כמעט תמיד נמצאים בחלקו העליון,אתה יכול בהחלט לחלק את הכלוב בגובה לשניים וליצור שני כלובים בגודל של 85*1.5*1 .לכל תוכי מהתוכים שציינת ישנו אופי של תוכי פעיל ,רוב הקוניורים הינם תוכים רעשנים במיוחד מאידך תזונתם של הלורי קצת יותר מורכבת ונדרש מזון מיוחד כגון דייסות ופירות לרוב.
במידה והתהיה צפיפות בכלוב עלולות בהחלט להיווצר מלחמות שליטה פציעה והרג גוזלים וכמובן הפרעה בעת הדגירה.
במידה והתהיה צפיפות בכלוב עלולות בהחלט להיווצר מלחמות שליטה פציעה והרג גוזלים וכמובן הפרעה בעת הדגירה.
זוג אחד של קוניור גרין ציק, אם הוא היה יותר גדול היה יותר טוב אבל זה כלוב נורמלי ביותר.
תקנה זוג צעיר, תחכה- ויהיו גוזלים.
בקשר לריבוי אולוסין-מומלץ לא להגיע למצב כזה, זנה יכול לגרום לריבים, פציעות ואף מוות. ייהיה ריבוי- אבל לא חרם על התוכים?
תקנה זוג צעיר, תחכה- ויהיו גוזלים.
בקשר לריבוי אולוסין-מומלץ לא להגיע למצב כזה, זנה יכול לגרום לריבים, פציעות ואף מוות. ייהיה ריבוי- אבל לא חרם על התוכים?
1. זוג אחד? חשוב לי שיהיה כלוב אחד ולא מחולק מכיוון שתחתית הכלוב זאת אדמה (הכלוב נמצא בחצר) ואני רוצה שהתוכים יוכלו ללכת ולנבור באדמה.
2. מבחינת ריבוי אוכלוסין- אני שואל כיוון שיש לי כלוב גדול ובו כ- 30 תוכים. לא נראה שצפוף שם אבל כל הזמן יוצאים גוזלים חדשים. מה לעשות למשל עוד איזה שלושה חודשים כשיהיו 50 תוכים?
תודה.
2. מבחינת ריבוי אוכלוסין- אני שואל כיוון שיש לי כלוב גדול ובו כ- 30 תוכים. לא נראה שצפוף שם אבל כל הזמן יוצאים גוזלים חדשים. מה לעשות למשל עוד איזה שלושה חודשים כשיהיו 50 תוכים?
תודה.
אני בעד קוניור גרין ציק,
תוכי נהדר ,
שי
תוכי נהדר ,
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
[quote="1047";p="47404"]1. זוג אחד? חשוב לי שיהיה כלוב אחד ולא מחולק מכיוון שתחתית הכלוב זאת אדמה (הכלוב נמצא בחצר) ואני רוצה שהתוכים יוכלו ללכת ולנבור באדמה.
תודה.[/quote]
מה גודל הכלוב ולאיזה סוגים?
תודה.[/quote]
מה גודל הכלוב ולאיזה סוגים?
2 מטר גובה
2 מטר עומק
3 מטר רוחב
יש שם כ28 קוקוטיילים וכ7 תוכונים.
מה יהיה עוד כמה חודשים כשהם יהיו 50 תוכים? חשוב לציין שכבר עכשיו אני שומע גוזלים של קוקוטיילים וגוזלים של תוכונים.
2 מטר עומק
3 מטר רוחב
יש שם כ28 קוקוטיילים וכ7 תוכונים.
מה יהיה עוד כמה חודשים כשהם יהיו 50 תוכים? חשוב לציין שכבר עכשיו אני שומע גוזלים של קוקוטיילים וגוזלים של תוכונים.
תתחיל למכור...