ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

טיול שמשי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אווה, אני יוצא לגינה של הבית לא יותר מזה..ופעם בכמה שעות עובר בשביל ליד הגינה קשיש או קשישה..תמיד באים אלי חברים וממש רוצים לצאת לטייל איתי ועם התוכי בחוץ!וכמובן שאני לא נותן להם..אני מבין את הסכנות, וגם בלי קשר לסכנות..אני לא אוהב את כל האנשים שבאים לראות תוכי..חח עם כל הסבלנות שלי לשאלות של אנשים זרים זה ממש מטריד
את הטיולים האלה אני עושה רק בשביל ג'קי כי היא כל-כך נהנת..ואני צריך גם לציין שרוב הטיולים הם בשעות המוקדמות של הבוקר עם הקפה כך שאין בכלל אנשים
ואחרי היתעופפות של ג'קי מעל כביש וכל הסיפור שהיה..אני בודק כל כמה ימים מה שלום יכולות התעופה שלה ומוצא פינה שקטה מרעשים ומאנשים(בדרך כלל הם באים יחדיו)
ואווה, מזמן לא שמעתי ממך..מה שלומך?מה חדש ומה שלום זאזולינה
סמל אישי של משתמש
אביבה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אביבה »

אווה ואביעד, רמי לא טעה.
הוא ציטט מאת דבריו של ד"ר גנץ.
עלות בדיקות מקיפות היא 1000 שקלים, לא כולל פתוגנים.
סמל אישי של משתמש
idan hakim
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי idan hakim »

יש בזה דבר טוב ויש בזה דבר לא טוב.
שהיא נחשפת לסביבה,לרעשים,לאנשים זרים שהיא לא מכירה-זה דבר מצוין.
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

גם לפי דעתי
תודה
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

חבל להמשיך זה כואב אני יודע' אבל מאוד מסוכן לצערי.
וליאור... שם יש מודעות מאוד גדולה לגבי ענין של בדיקות, לכן את התמונות שאתה רואה קח בערבון מוגבל לגבי ארץ קודש.
כאן לא הולכים עם התוכי כול שלושה חודשים לבדיקות מכיפות, לכן אנחנו צריכים לשמור על איזור סטרילי לתוכי שלנו שאותו אנחנו אוהבים. ולא לחפש לו בעיות חוץ ביתיות.
מי שיש לא אפשרות כלכלית לטייל עים התוכי שלו בחוץ, שיבושם לו.
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”