אווה, אני יוצא לגינה של הבית לא יותר מזה..ופעם בכמה שעות עובר בשביל ליד הגינה קשיש או קשישה..תמיד באים אלי חברים וממש רוצים לצאת לטייל איתי ועם התוכי בחוץ!וכמובן שאני לא נותן להם..אני מבין את הסכנות, וגם בלי קשר לסכנות..אני לא אוהב את כל האנשים שבאים לראות תוכי..חח עם כל הסבלנות שלי לשאלות של אנשים זרים זה ממש מטריד
את הטיולים האלה אני עושה רק בשביל ג'קי כי היא כל-כך נהנת..ואני צריך גם לציין שרוב הטיולים הם בשעות המוקדמות של הבוקר עם הקפה כך שאין בכלל אנשים
ואחרי היתעופפות של ג'קי מעל כביש וכל הסיפור שהיה..אני בודק כל כמה ימים מה שלום יכולות התעופה שלה ומוצא פינה שקטה מרעשים ומאנשים(בדרך כלל הם באים יחדיו)
ואווה, מזמן לא שמעתי ממך..מה שלומך?מה חדש ומה שלום זאזולינה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טיול שמשי
מנהל: מפקחים
- idan hakim
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
חבל להמשיך זה כואב אני יודע' אבל מאוד מסוכן לצערי.
וליאור... שם יש מודעות מאוד גדולה לגבי ענין של בדיקות, לכן את התמונות שאתה רואה קח בערבון מוגבל לגבי ארץ קודש.
כאן לא הולכים עם התוכי כול שלושה חודשים לבדיקות מכיפות, לכן אנחנו צריכים לשמור על איזור סטרילי לתוכי שלנו שאותו אנחנו אוהבים. ולא לחפש לו בעיות חוץ ביתיות.
מי שיש לא אפשרות כלכלית לטייל עים התוכי שלו בחוץ, שיבושם לו.
וליאור... שם יש מודעות מאוד גדולה לגבי ענין של בדיקות, לכן את התמונות שאתה רואה קח בערבון מוגבל לגבי ארץ קודש.
כאן לא הולכים עם התוכי כול שלושה חודשים לבדיקות מכיפות, לכן אנחנו צריכים לשמור על איזור סטרילי לתוכי שלנו שאותו אנחנו אוהבים. ולא לחפש לו בעיות חוץ ביתיות.
מי שיש לא אפשרות כלכלית לטייל עים התוכי שלו בחוץ, שיבושם לו.